menu button

Dansk Skolebridge i medierne

Her kan du se, høre og læse endnu mere om Dansk Skolebridge.

Bridge intro på Suldrup Skole (144 elever)


En indlæringsfordel for livet

En skoleformiddag på Suldrup Skole, der skal føre til: Skolebridge som Åben Skole og Understøttende Undervisning i fremtiden.

Stensbohallen var rammen om en formiddag med skolebridge.

SULDRUP: Onsdag den 4. maj myldrede frivillige bridgespillere ind på Suldrup Skole fra morgenen af. Birte Kjeldsen, der er projektleder på skolebridge, havde indgået aftaler med over 40 mennesker, der ville være instruktør for en formiddag for eleverne i 4.-7. klasse. Nogle kom helt fra Horsens for at være med.

Der var bridge på skemaet hele formiddagen, og i hallen sås lyseblå bridgeforbundsskjorter ved hvert spillebord. En god stemning med stor koncentration om opgaven spredte sig hurtigt i rummet. Bridge er verdens sværeste kortspil, og netop derfor kan det medvirke til koncentration, fordybelse og indre ro.

Dennis Bilde, der har vundet flere junior-VM og i dag er professionel bridgespiller, var desværre strandet i London efter en turnering. Han skulle ellers have været med. Morten Bilde, der er formand for Skolebridgeforeningen i Danmark stod for afvikling af dagen.

Skoleledelsen bød velkommen og udtrykte ønske om, at alle måtte lære rigtig meget i løbet af dagen. Desuden blev der takket for den store og næsten overvældende indsats fra de frivilliges side. Fra august 2016 vil eleverne fra 5. årgang og opefter blive tilbudt skolebridge i den understøttende undervisning.